Rekonstrukce domku a nase Amuska

10.08.2011 14:59

Zacali jsme doma rekonstruovat a tak ted nemame prilis mnoho volneho casu, abychom se venovali Amce.Bohuzel se rad delnikum plete pod nohy a tak je vicemene pres den neustale zavrena doma a obcas s ni jen vyjdeme ven a snasi to docela tezce.

Ami zacla menit mlecne zoubky za nove a je kvuli tomu posledni dobou docela neklidna a vse kouse (asi ji boli dasne a neustale je musi necim masirovat). Co pomaha je kostka ledu z mrazaku - viz video na strankach. Se zoubkama je spojeny problem s granulema Brit Puppy all breed.Tyto predtim bez problemu Ami jedla a moc ji chutnaly,ale ted diky zoubkum je nemuze rozkousat a tak ji musime davat jine ato Orijen Puppy, ktere polyka vetsinou cele (nejsou to klasicke kulate granulky,ale takove male placiccky a ty staci jen stisknout a onz se rozlomi).Navic je to jedno z nejkvalitnejsich krmiv z Kanady, tak jeste aby nechutnaly:))

Take jsme uspesne zakoncili veskera ockovani posledni injekci proti vztekline. Ami za odmenu dostala zeleny zvonecek se zaznamem o ockovani, stale ho nosi se svou znameckou s boudou na obojku.Pri teto prilezitosti jsme take dali Ami nacipovat a hafuska u doktora ani neknourla, dostala pochvalu a sladkou odmenu.Jsou tam na ni velmi hodni a Ami se tam moc libi (opet si po prichodu do ordinace ihned lehla na stul a vrtela ocasem)).

V galerii na strankach najdete par novych fotografii, respektive fotografie nasi postelove hafusky.Sice nam spi v posteli u nohou,ale obcas ji nechtene skopneme dolua pak si jde lehnout do sveho kresilka. Ale kazde rano Ami ceka az se zacneme v posteli hybat a promluvime a pak za nama vletne a hned nas cele olizuje a vrti ocaskem.Proste moc krasne kazdodenni probuzeni.

 

Jinak mame ted v 17.tydnu zivota 8.6kg.

 

 

 

m a bolave zoubky.Nejak se nam vse seslo dohromady a hafuska nam zacla menit mlecne zoubky za nove.Zatim to vypada, ze nam bude jeden chybet.Jako mlecny ho Ami mela,ale ne a ne se nam vyklubat misto nej novy.Ostatni zoubky meni postupne.Ami je kvuli zoubkum docela neklidna a je to dokonale sladky raubir, rozkouse vse na co prijde, nastesti nam jeste nic duleziteho nerozkousala:)